keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Päivän epistola

Kun loggasin äsken sisään, ajattelin ensin kirjoittaa eilisistä erasmus-illanistujaisista aussi-baarissa. Muutin kuitenkin mieleni, koska bibiksistä tulee kerrottua aivan liikaa. Arki on kuitenkin ihmisen parasta aikaa (eiku mitä?)

Mitä tein tänään:

7.46 Herätyskello soi ensimmäisen kerran (väsytti aivan sairaan paljon, millä ei ollut mitään tekemistä eilisten pippaloiden kanssa - syypää on se Skins-jakso, jonka katsoin kotiin tultuani).

8.41 Nousin sängystä kiroillen hieman.

9.00-9.35 Matkustin metrolla yliopistolle. En mennyt tavanomaista reittiäni, sillä käännyin kotiovelta väsypäissäni väärään suuntaan, minkä tajusin vasta kun saavuin väärälle metroasemalle. Aamun vastoinkäymiset jatkuivat yliopiston kahviautomaatilla, kun ostin vahingossa sokerillisen kahvin.


9.36-13.04 Päivän ensimmäiset luennot. Professori höpisi vain käsittämättömyyksiä ja keskityn kopioimaan edessäni istuvan tytön muistiinpanoja. (Kotiin tultuani tosin huomasin, että facebookissa joku ranskalainen oli pyytänyt muita jakamaan muistiinpanonsa, koska ei ymmärtänyt tunneilla mitään. Hähää.)

13.05-14.00 Lounas suomalaisvaihtarin kanssa ranskalaisten UniCafessa, Crousissa. Elämä alkoi voittaa, kun sain murua rinnan alle. Enkä mitä tahansa murua, vaan tonnikalapizzaa. Omnomnom.

14.01-14.30 Matkustin takaisin kotiin lepäilemään.

14.31-15.45 Makoisat päiväunet.

15.45-17.20 Katselin Netflixistä jakson Skinsiä (brittiversiota) ja kertasin aiemmin tekemiäni pienryhmäkurssin tehtäviä.

17.21-17.55 Otin metron takaisin yliopistolle.

18.07-19.42 Pienryhmätunti. Olin tehnyt läksyt aivan väärällä tekniikalla, ja pysyin hiljaa koko puolitoistatuntisen ajan (kyllä, pystyn siihen kun yritän). Tunnin aikana minulle alkoi valjeta, että täällä Ranskassa vaatimustaso ulkoa osaamisen tarkkuuden suhteen on vähän erilainen kuin Suomessa. ("Muistakaa sitten, että kun oikeustapauksessa kysytään, mitä palveluita tarjotessaan valtiota on pidettävä kilpailuoikeuden näkökulmasta yrityksenä, tämä tapaus koskee uimahalleja ja tämä tapaus kaupparekkaria. Älkääkä unohtako merkitä tapauksen vuotta.")

19.43-20.10 Olin juuri kävellyt metroasemalle, kun espanjalainen vaihtarikaveri soitti ja kysyi, haluanko lähteä johonkin. Jonkin verran voipuneena totesin, etten varmaankaan olisi kovin puheliasta seuraa, joten kieltäydyin kiittäen kutsusta ja otin metron kotikulman Carrefouriin. Ostin banaaneja, kiiwejä, omenoita, maitorahkaa, vähän vauvanruoan tapaista hedelmäsosetta, joka on suunnattu aikuisille sekä nougat-vanukasta, joka osoittautui aivan liian kermaiseksi.

-> Minkä jälkeen olenkin hengaillut kotona :)

2 kommenttia:

  1. ei voi nougat vanukas olla liian kermaista :) eei voi! Sun päivä kuulostaa ihan samalta kun suurin osa mun päivistä :D paitsi et mullei oo tommost oossomii taukoo päiväs ku pääsee nukkuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis ainesosaluettelossa eka mainittu aines on voi? :D et joo, se oli kyl aika kermast :) haha, ei mulkaa normaalisti oo taukoo, mut siin välissä ois se business law, jol ei oo viel maikkaa.

      Poista