perjantai 18. lokakuuta 2013

Perjantaikaramellit

Oon ollut tänään epätavallisen ahkeralla päällä. (Johtuu varmaan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä - taas voi olla ilman takkia ja kaulahuivia! Oon ottanut asiakseni huvittaa paikallisia kertomalla Suomessa sataneesta ensilumesta.) Hilpaisin aamulla lenkille, menin luennolle ajoissa(!), ja luennon loputtua kävimme suomalaisvaihtarin kanssa modernin taiteen museo Pompidoussa. Aurinkoisen iltapäivän lopuksi pistäydyimme aika lähellä kotiani olevassa ruotsalaisessa karkkikaupassa.

Iltapäivän paras kohta oli kuitenkin, että törmäsimme (ehkä) Alan Rickmaniin. Toivon, ettei se oikeasti ollut Alan vaan samannäköinen tuima ranskalaismies, koska muuten näin vaan selän. No joo, takaisin karkkikauppa-asiaan.
Käramell sijaitsee siis osoitteessa 15, rue des Martyrs, lähin metroasema ehkä Saint Georges (lähellä myös Pigallea). Putiikki oli ihan kuin Peppi Pitkätossu -elokuvasta. Mesta on jatkossa ihan must ennen leffaan menoa, ranskalaisten konditoriakyvyt nimittäin eivät ulotu irtokarkkeihin. Tai siis kuka muka tykkää nallekarkeista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti