perjantai 1. marraskuuta 2013

Saint-Ouen

Eräänä sunnuntai-aamuna me pikku-hipsterit suuntasimme heti lauantai-aamusta Saint-Ouenin kirpputorille. Siinä mielessä kirppari ei ole se hipstereistä hipsterein, että siellä myydään aika vähän vaatteita tai kenkiä. Astioita, kalusteita, koruja, rasioita ja muita esineitä on sen sijaan myynnissä vaikka millä mitoin.































































































Jos mielenne tekee samalle kirpputorille, kannattaa napata metro numero 4 ja ajaa sen pohjoiselle päätepysäkille Porte de Clignancourtiin. Metroasemalta suunnataan suoraan pohjoiseen kohti isompaa autotietä (boulevard périphérique), ja hyökätään sen ali. Ei kannata hämääntyä puhelimia kauppaavista miehistä, ne ovat kansoittaneet lähinnä alueen metroaseman lähellä. Kun autotie on alitettu, ensiksi vastaan tulee tyypillinen turistikirppis, jolla myydään enimmäkseen vain krääsää ja rättejä. Varsinainen St. Ouen -tori löytyy vasta sen takaa.

Kirpputorin läheisyydestä löytyy myös vähän hienompia kauppoja, joissa myydään antiikkia ja 60-70-luvun tuotantoa. Me piipahdimme Marché Malassiksessa, jonka osoite on 142, Rue des Rosiers. Kuten kultaisella 90-luvun koodatusta nettisivuista huomaa, paikka on omistautunut antiikille.

Marché Malassiksessa näin ehkä siisteimmän Star Wars -ohjeistuotteen ikinä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti