maanantai 16. syyskuuta 2013

Maanantai-aamu

Hahaa, sain kuin sainkin lukujärjestykseni koottua. Aikataulujen metsästämisen, väärin ymmärrettyjen ohjeiden ja tuntien yhteensovittamisen jälkeen sain ihan oikeasti lukujärjestyksen palaset loksahtamaan kohdilleen. (Ilo saattaa olla lyhytaikaista; viikko-ohjelmaan lisätään nimittäin vielä kaksi pienryhmätuntia, joiden ajat ilmeisesti sovitaan osallistujien kesken. Kuinka kätevää, ei kun ootas...) Täytyy myöntää, ettei rennonletkeä asenteeni kantanut ihan loppuun asti tässä prosessissa, vaan stressihormonit ottivat ajoittain vallan.

Onneksi valinnat ovat takanapäin, ja syksyn ohjelmaani kuuluu täten EU-kilpailuoikeutta, kansainvälistä yksityisoikeutta, kansainvälistä rikosoikeutta, business-oikeutta(...), meri- ja kuljetusoikeutta (hähähä) ja immateriaalioikeutta.

Mutta, palatkaamme tässä kohdin menneisyyteen, eli kuluneeseen viikonloppuun. Perjantai-illan vaihtaribibikset olivat siis ihan kotini läheisessä baarissa. Tutustuin uusiin Erasmus-tyyppeihin, mutta enemmän hengailin meille muodostuvan ryhmän kanssa. Ryhmä on aika hauska, koska siihen kuuluu jengiä kaikkialta - pari espanjalaista (joita on tosi iso osa vaihtareista), marokkolais-italialainen, saksalainen, luxemburgilainen, brasilialainen ja nykyisin myös pari tunisialaista lääkäriopiskelijaa, jotka tekevät harjoitteluaan täällä.

Lauantaina kävimme suomalaisten vaihtareiden kanssa kaupungilla shoppailemassa. Toivoisin, ettei minulla olisi kotona niin kauheasti kenkiä, koska haluaisin ostaa täältä ainakin viisi paria. Yritän kaupassa hokea itselleni mummin opettamaa, varsin osuvaa sananlaskua: Huoleton on hevoseton mies.

Kaupoissa hengailun ohessa kävimme haukkaamassa dagen efteriin sopivaa sapuskaa:1 kommentti:

  1. hähähä nauroin erityisesti tolle sun merioikeudelles :D ja ruokakuvalle. Sinne meni. wohoo.

    VastaaPoista