tiistai 24. syyskuuta 2013

Sisarblogit

Ajattelen, että mun blogilla on kaksi sisarblogia - La Blonde Finlandaise ja Cloudbusted.

La Blonde Finlandaise on toisen Pariisissa olevan suomalaisvaihtari M:n blogi. On aika hauskaa, miten joskus meillä saattaa olla postaus ihan samoista aiheista, jos ollaan hengattu yhdessä joku päivä. Yleisesti ottaen blogi on kuitenkin aika eri tyylinen, eli seikoittumisvaaraa ei kyllä ole. On ollut hauskaa tutustua M:n paremmin täällä Pariisissa, en usko, että Helsingissä oltaisiin samalla tavalla tultu kavereiksi.

Toinen blogi, Cloudbusted, on Parisifyn sisarblogi kirjaimellisemmassa mielessä, kun sitä pitää pikkusiskoni. Maria asuu nyt toista vuotta Pietarissa, missä hän opiskelee vakituisesti oikeustiedettä. Maria aloitti blogin jo Helsingissä asuessaan, alun perin aika puhdasverisenä muotiblogina. Nyt Marian blogissa on kaikkea kirpparilöydöistä ja Pietari-vinkkeihin (löytyy oikeassa alakulmassa olevasta linkistä, jossa on verikirkon kuva).

Minä ja Maria Pietarissa:4 kommenttia:

 1. Kääks oot suloinen!! Ihana postaus!! :)

  VastaaPoista
 2. Hihihihi, mahtia lueskella teiän kummankin kuulumisia tällee! Södet siskot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! must on kans kiva kirjottaa näin kollektiivisesti, tulee sanottua paljon enemmän. ps. jos sun vanhemmat haluaa seurata, linkin saa jakaa ;>

   Poista